Over ons

Wij zijn een groep ervaringsgenoten die allemaal te maken hebben gehad met een moeilijke periode in ons leven (of nog in deze periode ziten) veelal door psychische problemen. We moeten daar allemaal van herstellen, de één is daar al wat verder in dan de ander.  Het is een proces waar je zelf doorheen moet, een weg die je zelf moet afleggen. Onze insteek is daarbij: Je doet het wel zelf, maar dat hoeft niet alleen.  Tiel Herstelt  wilt je graag gaan helpen op je zoektocht naar herstel. Herstel betekent niet dat je helemaal vrij bent van klachten, maar wel dat je een leuk, waardevol leven kunt leiden en weer verschillende rollen in de maatschappij kunt vervullen.

omdenken boeddha sterk

Tiel Herstelt wilt mensen ondersteunen bij het (weer) oppakken van activiteiten, het vertellen van je verhaal, en het onderweg vergroten van je zelfvertrouwen. Ons motto is hierbij ‘voor-door-met’ de mensen met de ervaring, dus altijd op basis van gelijkheid en gelijkwaardigheid. 

Tiel Herstelt werkt met, voor en door mensen met een psychische kwetsbaarheid, we zijn allemaal ervaringsgenoten. We hebben allemaal aan den lijve ondervonden hoe lastig het soms kan zijn, om persoonlijke en maatschappelijke rollen weer op te pakken na een ingrijpende levensgebeurtenis.  Veel mensen hebben op hun weg naar herstel veel gehad aan contact met anderen, die soortgelijke dingen hadden meegemaakt. Ook kunnen herstelcursussen  positief werken.

 

elkaar-begrijpen

Bij Tiel Herstelt begrijpen we elkaar!