Inloop Tiel Herstelt van start

Herstellen doe je zelf, maar ’t hoeft niet alleen

Sinds 18 november is er elke maandagavond van 19:00 – 21:00 uur inloop bij Tiel Herstelt in ‘Ons Stekkie’ in de Kraskamp. Bij een (gratis) ‘kopje koffie met ervaring’ kunnen mensen met ons en met elkaar praten over (psychische) kwetsbaarheid en herstel. Stap gerust eens binnen. U bent van harte welkom

Wat wij bij elkaar vinden is herkenning, hoop en een luisterend oor. Wat er is, mag er zijn. Niks moet, van alles kan. We drinken samen een ‘Kopje koffie met ervaring’. We hebben een herstelkoffer met boeken en informatie. Wie dat wil, kan meedoen met een herstelworkshop, spel of gesprek of iets creatiefs gaan doen. En zo kunnen er meer activiteiten bij komen.

Tiel Herstelt is opgezet door ervaringsgenoten uit de ggz. In 2018 wonnen we de Burgerinitiatief Award Tiel. Joyce, Marije en Thea ontmoeten u graag op maandagavond in De Kraskamp (Suze Groenewegstraat 20, 4003 ZV Tiel).

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *