Verslagje 1 van kwartiermaker Thea

Vliegende start

De eerste maand van het ZonMw-project zit er alweer op. We hebben de vaart er goed in! Joyce en ik zijn vanwege de burgerinitiatief Award geïnterviewd door Brenda van Mozaïek Welzijn. Resultaat: een bericht met foto op de site van de regionale Zakengids. Verder is de flyer voor Tiel Herstelt gedrukt en zijn ook de visitekaartjes klaar. En we hebben de eerste afspraak voor onze tournee door Tiel. Netwerken binnen zorg en welzijn gebeurt ook. Zo hebben we contact met de WijkGgz en hebben we onszelf gepresenteerd op een bijeenkomst met WMO-raden uit de Regio Rivierenland. Ons lijstje met mensen dat wil meedoen in de ervaringspool is al langer aan het worden. Uit eigen netwerk komen deelnemers. Maar dankzij de samenwerking met Mozaïek komen ook elders uit de regio mensen naar ons toe. Ik ben dan ook al druk bezig het competentietraject uit te denken.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *